top of page
Søk

Lei av sjenerende hårvekst?

Oppdatert: 21. aug. 2020


Er du lei av sjenerende hårvekst?

Har du valgt riktig behandling?

Ofte er det enkle det beste, men er det virkelig det i dette tilfellet?Hvem er du og hva ønsker du?

1. Har du uønsket hårvekst i ansikt eller på kropp? 2. Er det snakk om store eller små områder? 3. Er hårveksten tett, glissent eller er det bare noen få hårstrå? 4. Hvilken farge har hårene? Er de mørke, blonde, rødlige, grå eller hvite? 5. Skyldes den uønsket hårveksten genetikk eller hormonelle årsaker? 6. Og i hvilken grad sjeneres du?


Kropps hår eller ansikts hår?

Snakker vi om hårvekst på legger, bikini og armhuler, bryst, rygg eller lår er nok dette mer akseptert enn andre steder på kroppen. Da skal man ha unormalt mye hår for at man begynner å skjemmes. Men allikevel velger mange kvinner å ta det bort. Slike store områder som dette er det ideelt å bruke voks, barbering, laser, ultralyd etc. I mange tilfeller opplever mange at hårveksten minker etter x-antall repetisjoner, så dette er jo en positiv ting.

Derimot har man en liten kvinnebart, litt skjegg eller kinnskjegg er nok dette betydeligere mer tabu enn på resten av kroppen. Selv om det er mange kvinner som opplever det samme, så skjemmes man allikevel over det. Men ligg for all del unna pinsetten og voksingen, dette er fy,fy. Det mange ikke vet er at hårene da vil komme kraftigere og hyppigere tilbake dersom du napper eller vokser på akkurat disse områdene. Grunnen til dette er at ansikts behåring er hormonelt styrt og følger et mannlig kjønns mønster. Så neste gang du ser et hår eller to så IKKE ta det vekk med voks eller pinsett. Vi anbefaler elektrolyse.


Vil du fjerne hårvekst på kroppen, så er det helt greit å ta de med laser, voks, barbering, hårfjerningskrem etc. Velger du voks og barbering kommer hårene kjapt tilbake. Dersom du er plaget av sterk hårvekst så ville jeg ha anbefalt laserbehandling. Men selv med laser vil ikke hårene bli permanent borte, dvs. de vil komme tilbake etter en noe lengre periode.

Men skal du fjerne uønsket hår i ansikt så anbefaler vi kun ELEKTROLYSE. Grunnen til dette er at hårene er hormonelt styrt og at huden er veldig skjør. Så hvis du vil slippe unna sårskader, hyperpigmentering og tilbakevennende hår, så er valget lett.


- VELG ELEKTROLYSE!
471 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page