top of page
Søk

Unngå feilbehandling og mislykket resultat

Oppdatert: 24. feb. 2023-Hyggelig klinikk, korrekt kledd personale og en proff hjemmeside, behøver ikke nødvendigvis gi deg den beste elektrolyse terapeuten. Det er mange der ute som jobber med elektrolyse, uten å ha fått den riktige fagutdanningen. De har blitt selvlært eller lært opp av kollegaer, de terapeutene bør du styre unna. Dette er skremmende, med tanke på sjansen for feil behandling er svært høy og kan medføre til varige men i form av stygge arr. Ansiktet ditt er viktig, så du skal få slippe å velge mellom hår eller arr, men oppnå et permanent hårfritt og pent resultat som varer livet ut.


Profesjonalitet

Det kan være vanskelig å vite hvem som er en god terapeut og hvem som er de mindre gode. Men veldig ofte hvis man er sertifisert, godkjent, eller har en spisskompetanse vil terapeuten naturlig nok vise dette, på hjemmesiden eller henge opp diplomer på veggen. Så ta deg god tid til å sjekke de ulike klinikkene og terapeutene. Noen ganger må man bare kaste seg ut i det, men før du gjør det så ta gjerne imot en gratis konsultasjon hvis klinikken tilbyr dette. Det vil gi deg en god pekepinn på om terapeuten «bare» er ute etter pengene dine eller rett og slett er genuint opptatt av deg og ditt behov. Under en konsultasjon informerer terapeuten deg om behandlingsformen, ser på behandlings området, og legger en plan på hvor lenge og hvor ofte du bør komme. Det er viktig at DU er klar og motivert for å starte opp med elektrolyse, så ikke føl deg presset av terapeuten, hvis du kjenner for at du trenger litt betenkningstid hjemme. Det er selvfølgelig mulighet for å starte opp rett etter en konsultasjon, dersom du har tenkt igjennom dette nøye på forhånd og ting føles riktig ut. Kjemi med terapeuten har også mye å si, da du skal føle deg mest mulig avslappet for en bedre og mindre smertefull behandling.

Velg spisskompetanse og lang erfaring


Dette er kanskje det viktigste å tenke på, tilbyr terapeuten mange ulike behandlinger, er det større sannsynlighet for at vedkommende ikke er like flink i alt. Så velg derfor en terapeut med spisskompetanse, da vet du i hvert fall at terapeuten jobber utelukkende mye med elektrolyse og sjansen er dermed større for at de er dyktig i faget sitt. En god sammenlikning kan være, en restaurant som har 100 ulike retter fra alle verdens kjøkkener, kontra den lille italienske på hjørnet som kun velger sine få spesialiteter. Der får du nok den beste maten 😊 Velg derfor en terapeut som har lang erfaring, de vet å jobbe systematisk, nøyaktig og effektivt. Slik unngår du uønskede resultater, du får også god valuta for pengene.

Stol på terapeuten og gå kun til en under hele behandlingstiden. Da kan terapeuten stå inne for jobben hun/han har gjort. Det er også lettere å gjøre små justeringer fra gang til gang, og se utviklingen og til slutt se det endelige resultatet av behandlingene.

En god elektrolyseterapeut bør også holde seg oppdatert på helseordninger og orientere kunden om hvilket muligheter de har. Ca. 5-10% kvinner i fertil alder, får PCOS, men vet kanskje ikke at det kan ha en sammenheng med

uønsket hårvekst. Dersom man går til fastlegen sin og får påvist dette, kan du få dekket deler av elektrolysebehandlingen ved å søke Helfo.no

«Sesong for elektrolyse»

Høsten er et veldig godt tidspunkt for oppstart av elektrolysebehandlinger. Dette fordi det ofte er færre soldager og dermed mindre sol eksponering. Det går fint an å behandle på vår, - og sommerhalvåret, men da må man være veldig nøye med å smøre seg med høy sol faktor og unngå aktiv soling. Da vil du unngå pigmentering, prikker og kviser. Ikke glem at noen allikevel får en del fregner og uregelmessig brunfarge om sommeren, dette skyldes ikke nødvendigvis elektrolyse. Men sol faktor anbefales allikevel gjennom hele året.

Før konsultasjon, les gjerne om behandlingen og hva det går ut på. Da vil du sette i gang en modningsprosess og kanskje gjøre deg noen tanker og spørsmål som du kan stille under en konsultasjon. En profesjonell terapeut skal selvsagt opplyse deg godt om hva behandlingen går ut på. Ingen kunder er like, slik at det finnes heller ingen fasit på hvor mange behandlinger man trenger. Dette kommer dere nok innpå under samtalen, også behandlingsformens lengde og intensitet er viktig å få snakket om.

Ikke start med elektrolyse dersom du ikke er 100% klar for det. Det koster tid og penger, så tar du to tre behandlinger så er dette mest sannsynlig bare bortkastet. Men dersom du har hår i ansikt og på kropp som du har gått lenge og tenkt på å få vekk, hår som du føler er svært sjenerende da er elektrolyse den eneste rette behandlingen for deg. Skaff deg informasjon, få en gratis konsultasjon, finn den rette terapeuten for deg og start behandlingen i dag!

Håper du har fått noen gode råd og masse lykke til! -Velkommen.

Les også:

https://www.elektrolyseklinikken.no/post/h%C3%A5rfjerning-mye-mer-enn-voksing

368 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page